Имейл: vinco@goodsoundproof.com
Телефон: +86-13798390364

Акустични панели от кожа

Шенжен Vinco Звукоизолационни Материали Ко ООД е един от най-добрите производители на кожа акустични панели и доставчици в Китай, добре дошли на едро нашите персонализирани кожени акустични панели направени в Обединеното кралство, както и добре дошли да проверите цената с нас. Въвеждане на продукта Мек пакет е в някои ...

Изпрати запитване

Шенжен Vinco Звукоизолационни Материали Ко ООД е един от най-добрите производители на кожа акустични панели и доставчици в Китай, добре дошли на едро нашите персонализирани кожени акустични панели направени в Обединеното кралство, както и добре дошли да проверите цената с нас.

Представяне на продукт

Мека опаковка е в някои семейства фон, че парчета на изпъкнало на стената на спалня главата на леглото, много soft.Not само стените, таван, някои дори са в коридора.

име:

кожено шумоизолиращо табло

Материал:

кожа + акустична тъкан от стъклени влакна

Размер:

600x600mm * 50 или могат да бъдат персонализирани

Оформете:

Лист

Огнеупорни:

Степен B1

цвят

синьо или може да бъде персонализирано

пакет

Кутии

опазване на околната среда

Е1 клас

плътност

96 кг / м3 или могат да бъдат персонализирани

Коефициент на поглъщане на звука

0.9

функция

1 Сега, някои от висококачествени жилищни търговски жилища, вили и тераса къща в декорация, като например голяма площ се използва.

2, използвани в високи хотели, клубове и други места.

теория

1 Силен звукопоглъщащ клин е подходящ за въздушната среда, основният обект е анемоидна камера, с високо качество за поглъщане на ниска честота и по-ефективен, може да елиминира постоянната вълна, за да сложи край на искането за ехо.

2 Прехвърлете звука, направен от хората, в мълчание от пролуката на акустичния панел, така че да получите звукоизолиращ ефект.

3 Забавител на пламъка: памук от стъклени влакна е изработен от стъклени влакна чрез специална обработка на плавателни съдове, което прави неговата отлична огнеустойчивост при огнеустойчивост, степента на пожар достига стандартите за пожар клас А

Обръщам внимание на

1 Не трябва да се докосва единично парче мек пакетен материал, целият кръг трябва да се опъне.

3 Присъствие на Yang Angle, Yin Angle, невидима врата и други категории.

4 Ако дървото е гладко дъно с гипсова пепел с нож scrape, за поддържане на основното ниво.

Hot Tags: кожени акустични панели Китай, производители, доставчици, фабрики, търговия на едро, персонализирани, най-добри цени, Великобритания, акустични панели за кожа
Свързани продукти
Оставете съобщение
Вашата поверителност е важна за нас - ние никога не продаваме или споделяме вашата информация.