Имейл: vinco@goodsoundproof.com
Телефон: +86-13798390364

Панел за акустичен дифузор

Шенжен Vinco Звукоизолационни Материали Ко ООД е един от най-добрите производители акустични дифузер панел и доставчици в Китай, добре дошли на едро нашите персонализирани акустичен дифузер панел, направени в Обединеното кралство, и също добре дошли да проверите цената с нас. Звуковото дифузионно платно е главно отразено звучене ...

Изпрати запитване

Шенжен Vinco Звукоизолационни Материали Ко ООД е един от най-добрите производители акустични дифузер панел и доставчици в Китай, добре дошли на едро нашите персонализирани акустичен дифузер панел, направени в Обединеното кралство, и също добре дошли да проверите цената с нас.

Звуковата дифузионна плоча е главно отразена звукови вълни, разпространявани в различни посоки, избягване на проблеми със звуково оцветяване и фокусиране на акустична постоянна вълна, качеството на звука е по-деликатно и точно.

Панел за дифузия на звука

Име на продукта

Акустичен звуков дифузионен панел

размер

600 * 600 * 100 mm

цвят

Розов дъб, кедър или други цветове могат да бъдат персонализирани

огнеупорен

Степен B1 или категория A1

опазване на околната среда

Е1 клас

Материал

Оригиналната екологична пауловния дървен материал

Коефициент на звукопоглъщане

0.95 Hz

форма

Лист

Опаковане

1-5 бройки в картонена кутия

Приложения:

операта, концертните зали, клубовете за отдих, частното кино, HIFI слушателската зала за изграждане на висококачествено звуково покритие за вътрешна декорация.

Функция на продукта:

Дървеният панел за дифузия на звука е вид неправилен графичен дизайн, целта е да се произведе в отражение разсейване, той може да произвежда богат и мек звук. Reverberant изглежда, че идва от много посоки, може значително да подобри качеството на звука на помещенията.

Теория на поглъщане на звука:

Sound Sound QRD дифузионния панел е серия от колони с променлива дълбочина паралелна "шаблон", когато звукови вълни от инцидента до 135 градуса хоризонтално поставени QRD, то може да бъде между 30 градуса и -150 градуса с еднакъв интензитет, отразен от звука.

Hot Tags: акустичен дифузер панел Китай, производители, доставчици, фабрика, търговия на едро, персонализирани, най-добри цени, Великобритания, акустичен панел на дифузьора
Свързани продукти
Оставете съобщение
Вашата поверителност е важна за нас - ние никога не продаваме или споделяме вашата информация.