Имейл: vinco@goodsoundproof.com
Телефон: +86-13798390364

Плъзгащи се сгъваеми прегради

Шенжен Vinco Звукоизолационни Материали Ко ООД е един от най-добрите плъзгащи се сгъваеми прегради производители и доставчици в Китай, добре дошли на едро нашите персонализирани плъзгащи се сгъваеми прегради направени във Великобритания, а също и добре дошли да проверите цената с нас. сгъваем тип офис дял Продукт ...

Изпрати запитване

Шенжен Vinco Звукоизолационни Материали Ко ООД е един от най-добрите плъзгащи се сгъваеми прегради производители и доставчици в Китай, добре дошли на едро нашите персонализирани плъзгащи се сгъваеми прегради направени във Великобритания, а също и добре дошли да проверите цената с нас.

сгъваем тип офис дял

Преглед на продуктите:

Сгъваемите офис дялове се наричат ​​също така и дял на дяловете за активност, дялове, панели за активност, екрани за дейности, подвижни екрани и подвижни шумоизолиращи стени. Това може да бъде индустриално производство, лесна за инсталиране и повторно използване с шумоизолация, защита и други функции.

Подробна информация:

име

Оперативен тип офис дял


Основен материал

MDF, алуминий, акустичен материал

завършек

Плат (може да бъде направено според вашето търсене))

дебелина

80 мм

коефициент

46db

широчина

800-1200 мм (могат да бъдат персонализирани в рамките на ограничено)

височина

2000-4500 мм (може да се персонализира)

огнеупорен

Клас А

опазване на околната среда

E1

Опаковане

Използвайте картонената кутия или дървения палет

Високата и дебелината, ширината, както и финалът, могат да бъдат персонализирани според вашето търсене в ограничения

Класификацията на продукта:

Сгъваем Тип сглобен:

Дейността може да бъде инсталирана и опакована според вашата употреба. тя се сглобява от лек преграден борд, който е висок като тавана на стаята или само част от стаята е висок. дебелият е от 6 до 12 см и ширината е от 60 до 120 см, рамката, изработена от дърво или тънкостенни метални профили, двустранните стикери са шперплат, гипсокартон или гипсокартон.

Тип на натискане:

Този тип преграда може да бъде избутано по протежение на пистата. Състои се от няколко плъзгащи се прегради, чиято ширина обикновено е 60 до 120 см. Височина може да бъде направена според нуждите.

Сгъваем тип:

Този сгъваем тип дял на дейност, съставен от partition board.there са широки и тесни types.the борда на широк тип е същата като борда на push type.each на горната дъска с помощта на набор ролка посока промяна, монтирани на релса, с шарнир свързвайки крилото, той може да се сгъне и да влезе в отделението за съхранение, когато нямате нужда от него.

Тип на окачването:

Закачете Разделителната платка в горната част на стаята, тя може да се повдигне и падне, регулирайте двигателя и може да се движи. Пространството може да бъде напълно затворено, също така частично отделено. Този дял се използва за скрита изложбена зала, аудитория и многофункционална зала и други сгради, също така за записване на кабинета за регулиране на силата на звука, както и за театралната просения като завеса за пожар.

Hot Tags: плъзгащи сгъваеми прегради Китай, производители, доставчици, фабрика, търговия на едро, персонализирани, най-добри цени, Великобритания, сгъваеми офисни дялове
Свързани продукти
Оставете съобщение
Вашата поверителност е важна за нас - ние никога не продаваме или споделяме вашата информация.