Имейл: vinco@goodsoundproof.com
Телефон: +86-13798390364

Акустичен подвижен дял

Шенжен Vinco Звукоизолационни Материали Ко ООД е един от най-добрите акустични подвижни прегради производители и доставчици в Китай, добре дошли на едро нашите персонализирани акустични подвижни дял направени във Великобритания, а също добре дошли да проверите цената с нас. Акустичен панел от плат ...

Изпрати запитване

Шенжен Vinco Звукоизолационни Материали Ко ООД е един от най-добрите акустични подвижни прегради производители и доставчици в Китай, добре дошли на едро нашите персонализирани акустични подвижни дял направени във Великобритания, а също добре дошли да проверите цената с нас.

Акустичен панел от алуминиеви елементи

Преглед на продукта:

Разделителната активност на продуктовите серии от 65 мм, 80 мм, 100 мм дебелина на стъклото, абсорбиращи звуковите влакна PAR, коефициентът на огнеустойчивост, топлинно съпротивление и намаляване на шума е в съответствие с американските стандарти ASTM.

Също така, качеството на продукта е установено чрез Националния качествен и технически надзор, постигане на национални стандарти за качество.

Спецификация:

име

Акустичен панел от плат Дейност Разделител

Материал

MDF, фибростъкло, алуминиева акустика

завършек

Алуминиев панел от двете страни

коефициент

50db

дебелина

95 мм (покритието с алуминиев панел от двете страни)

широчина

800-1230 мм (ширината може да бъде направена, тъй като търсенето ви в рамките на ограничено)

височина

2000-4500mm

огнеупорен

Клас А

опазване на околната среда

Е1 клас

Структурата на финала:

A, продукти от серията за деление на продуктите със стъкло, меламинова плоскост, противопожарна дъска, цветна стоманена плоча, гипсокартон и други стенни панели за декоративни материали, изработени от модул.

Б.Вътрешността на преградата е направена от рамка от алуминиева сплав и стомана с противопожарна защита, влагоустойчива, шумоизолация, защита на околната среда, деформация и т.н. в оформлението на хотелския дял, цветната и повърхностна декорация трябва да поддържат елегантността на хотела, трайното и гъвкаво използване на пространственото разнообразие и много модерен хотелски стил на закрито след разделянето.

Hot Tags: акустични подвижни прегради Китай, производители, доставчици, фабрика, търговия на едро, персонализирани, най-добри цени, Великобритания, подвижни системи за преградни стени
Свързани продукти
Оставете съобщение
Вашата поверителност е важна за нас - ние никога не продаваме или споделяме вашата информация.