Имейл: vinco@goodsoundproof.com
Телефон: +86-13798390364

Подвижна стена за ателие за художествена галерия

Шенжен Vinco Звукоизолационни Материали Ко ООД е една от най-добрите подвижни преградни стени за производители и доставчици на художествени галерии в Китай, добре дошли на едро нашата персонализирана подвижна преградна стена за художествена галерия, направени във Великобритания, а също добре дошли да проверите цената с нас. Мобилна стена ...

Изпрати запитване

Шенжен Vinco Звукоизолационни Материали Ко ООД е една от най-добрите подвижни преградни стени за производители и доставчици на художествени галерии в Китай, добре дошли на едро нашата персонализирана подвижна преградна стена за художествена галерия, направени във Великобритания, а също добре дошли да проверите цената с нас.

Мобилна стена на преградите

Подробна информация:

Mobile Partition стена е безземна система за проследяване, но може напълно да се използва като масивна стена.

Тя може да осигури гъвкаво пространство за изложбен център, хотел, търговски центрове, училище, мултифункционална зала, конферентна зала, зала за обучение и др.

Спецификация:

име

мобилна преградна стена


Материал

MDF, фибростъкло, алуминиева акустика

завършек

Меламин, плат, кожа, плат акустичен панел може да бъде избран

коефициент

Средно 38db

широчина

800-1230 мм (направени според вашето търсене)

височина

2000-16000 мм (могат да бъдат персонализирани в рамките на ограничено)

Макс тежи

250 кг / м

дебелина

65 мм 80 мм 100 мм

опаковане

Използва се дървеният палет или силната кашон

огнеупорен

Клас Б

опазване на околната среда

Е1 клас

функция

Разделено пространство

Характеристика

Звукоизолираща, огнеупорна, лесна инсталация, повторно използвана, екологична

Приложение

Широко използван в учебна стая, офис пространство и така нататък

Има три вида мобилни стени:

1.65 тип:

65 подвижна преградна стена, заобиколена от алуминиева рамка, дебелина 65 мм, може да бъде чрез окисляване, електрофореза и друга обработка според клиента.

подвижната делителна стена тип 65 е леката преграда, нейната светлина, така че тя може да бъде удобна и гъвкава за работа. Всеки панел за стена може да бъде окачен и плъзгащ се с колело. Също така може да се върти 360 градуса.

Тип 2.80

80 степени за мобилни преградни стени е продукт с висока производителност, с умерено тегло, което прави лесна за работа и е гъвкава. Закачена от две висящи колела, може да се завърти и плъзга навсякъде, не само стабилна и гладка. показват различна пространствена трансформация.

3.100 тип

Мобилната преграда тип 100 е висококачествен шумоизолиращ панел, теглото е по-високо от другите два вида, но има добра звукоизолация, е най-добрият избор за мястото, където има изискване за абсорбиране на звука.

Hot Tags: подвижна преградна стена за художествена галерия Китай, производители, доставчици, фабрика, търговия на едро, персонализирани, най-добри цени, Великобритания, преградни стени, сгъваеми стъклени стени
Свързани продукти
Оставете съобщение
Вашата поверителност е важна за нас - ние никога не продаваме или споделяме вашата информация.