Имейл: vinco@goodsoundproof.com
Телефон: +86-13798390364

Ресторант подвижна Преградна стена

Шенжен Vinco звукоизолация материали Ко, ООД е един от най-добрите Ресторант подвижни преградни стени производители и доставчици в Китай, добре дошли в едро нашите персонализирани Ресторант подвижна стена в Обединеното кралство и също добре дошли да Проверете цената с нас. Дейност Преградна стена продукт...

Изпрати запитване

Дейност Преградна стена

Въвеждане на продукта:

Дейност Преградна стена, известен също като висока отделение, висок дял, висок дял стена, офис екран, тя използва главно за офис пространство за намаляване на шума и да се създаде повод сега работи като ситуация трябва.


Параметри

隔断详情介绍 小图.jpg


Дейност дял характеристики:

1, дял серия продукти принадлежат към модерното изкуство архитектурен стил, тя може да разделят пространството бързо, лесен за употреба и с шум намали, огнеупорни функции.

2, преградни пана изработени от високоякостни стоманени скелет, Специални гумени, висококачествени изолационни памук и декоративни панели, повърхност е гладка, силно устойчиви на въздействие.

3, Преградна стена, спряно от вградени направо и универсални стоманени колела

с гъвкави песен, подходящ за изискванията за съхранение.

4, земята е необходимо да се проправи път, просто обесване на пистата в тавана и с декоративен таван непроменени; не засягат общата съгласуваност на пространство, промени в невидимото.

5, според изисква, този дял може да се инсталира Единична и двойна врата за лесен достъп.

6, повърхността на стената може да се използва с различни завършва да отговарят на различни стилове на декоративен ефект.

Hot Tags: Ресторант подвижна стена Китай, производители, доставчици, фабрика, едро, персонализирани, най-добрия, Цена, Великобритания, плъзгащи сгъваеми прегради
Свързани продукти
Оставете съобщение
Вашата поверителност е важна за нас - ние никога не продаваме или споделяме вашата информация.