Имейл: vinco@goodsoundproof.com
Телефон: +86-13798390364

Акустична подова изолация

Шенжен Vinco Звукоизолационни Материали Ко ООД е една от най-добрите акустични производители на изолация етаж и доставчици в Китай, добре дошли на едро нашата персонализирана акустична подова изолация направени във Великобритания, а също и добре дошли да проверите цената с нас. Въвеждане на продукта Амортизиращата подложка е един вид ...

Изпрати запитване

Шенжен Vinco Звукоизолационни Материали Ко ООД е една от най-добрите акустични производители на изолация етаж и доставчици в Китай, добре дошли на едро нашата персонализирана акустична подова изолация направени във Великобритания, а също и добре дошли да проверите цената с нас.

Представяне на продукт

Амортизиращата подложка е вид акустичен материал, който се използва основно в домове, хотели, хотели, училища, търговски сгради.

име:

Амортизираща подложка

Материал:

полиетилен

Размер:

1000 мм * 100000 мм * 40 мм или могат да бъдат персонализирани

Оформете:

Лист или ролка

Огнеупорни:

В2 клас

цвят

Черно или могат да бъдат персонализирани

пакет

хартия картонена кутия

опазване на околната среда

Е1 клас

плътност

10-30 kg / m3 или могат да бъдат персонализирани

функция

1 Обикновено се изработват от лагери или фитинги, широко използвани във всички видове превозни средства, кораби, машини, уреди и измервателни уреди, мостове, сгради, за да се елиминират или забавят неблагоприятните последици от вибрациите.

2 Укрепване на акустичната сила на импеданс.

3 Когато го използвате под неблагодарна, тя може да предпази вашия под в увреждане.

теория

1 Въпреки че факторът на разсейване е малък от NR, неговата "изчерпателна производителност е най-добра, също така има отлична гъвкавост и добра устойчивост на умора.

2 Гумените части се използват широко при изолиране на вибрации и абсорбиране на ударите, тъй като имат закъснение, амортизация и могат да извършват големи обратими деформационни характеристики

Обръщам внимание на

1 Поставяне на шумоизолиращата плоча на пода, използване на универсално лепило първо уплътнение на фугата o предотвратяване на пропускливостта на шума на звука през земята.

2 Не ходете по нея преди да изсъхне бетона.

Hot Tags: акустична подова изолация Китай, производители, доставчици, фабрика, търговия на едро, персонализирани, най-добри цени, Великобритания
Свързани продукти
Оставете съобщение
Вашата поверителност е важна за нас - ние никога не продаваме или споделяме вашата информация.