Имейл: vinco@goodsoundproof.com
Телефон: +86-13798390364

Етажни звукоизолиращи материали

Шенжен Vinco Звукоизолационни Материали Ко ООД е един от най-добрите материали за шумоизолация материали етаж и доставчици в Китай, добре дошли на едро нашите персонализирани материали шумоизолация етаж, направени в Обединеното кралство, и също добре дошли да проверите цената с нас. Гумени ударни подложки Въведение на продукта ...

Изпрати запитване


Подови шумоизолационни материали

Представяне на продукт

Гумени ударни подложка като един от пода шумоизолиращ материал в широко приложение.Той е направен с естествен каучук и epdm пяна заедно, има характеристики на удара шума намалява, удароустойчив и водоустойчив, загряване на огъня и така нататък.

име:

Гумена ударна подложка

Материал:

каучук / EPDM

Размер:

1 000mm * * 12500 мм 5 мм

Оформете:

ролка

Огнеупорни:

В2 клас

цвят

черно

пакет

найлонов плик

опазване на околната среда

Е1 клас

плътност

550 кг / м3

функция

1 Високата тежест и цялостната структура на порите на вътрешната фигура прави каучуковата ударна подложка отлично добра, устойчива на удари, намаляване на шума и водоустойчивост.

2 Предотвратяване на растежа на мухъл и гъбички.


Инсталиране внимание

1 Съгласно изискванията на различна основа, ще трябва да полагаме плочки за под, подово оформление слой и т.н.

2 Поставена гумена ударна подложка трябва да бъде подредена, мястото на мястото за затваряне отново запечатано с хартия с адхезионна лента, да се предотврати горната бетонна конструкция, просмукване на каната под подложките за отвеждане на вибрациите, причинени от мост.

Hot Tags: подови шумоизолационни материали Китай, производители, доставчици, фабрика, търговия на едро, персонализирани, най-добри цени, Великобритания, звукоизолиращи подови настилки, подови шумоизолационни продукти
Свързани продукти
Оставете съобщение
Вашата поверителност е важна за нас - ние никога не продаваме или споделяме вашата информация.