Имейл: vinco@goodsoundproof.com
Телефон: +86-13798390364

Звукоизолиращ пад

Шенжен Vinco Звукоизолационни Материали Ко ООД е една от най-добрите звукоизолиращи тампони производители и доставчици в Китай, добре дошли на едро нашите персонализирани шумоизолиращи тампон, направени в Обединеното кралство, и също добре дошли да проверите цената с нас. Представяне на продукта Тя се формира от химически влакна като ...

Изпрати запитване

Шенжен Vinco Звукоизолационни Материали Ко ООД е една от най-добрите звукоизолиращи тампони производители и доставчици в Китай, добре дошли на едро нашите персонализирани шумоизолиращи тампон, направени в Обединеното кралство, и също добре дошли да проверите цената с нас.

Представяне на продукт

Той се формира от химически влакна, като полиестер, акрилни влакна, композитни след без лепило технология, положително получени с водоустойчива покритие от.


име:

Звукоизолация и мазилка

Материал:

IXPE

Размер:

1000 мм * 50000 мм * 14 мм или могат да бъдат персонализирани

Оформете:

Ролка или лист

Огнеупорни:

В2 клас

цвят

Бели или могат да бъдат персонализирани

пакет

Поставка Пластмасова кутия

опазване на околната среда

Е1 клас

плътност

10-30kg / m3 (подложка за под) или могат да бъдат персонализирани


функция

1 Ниско нагряване, пълзене и добро свързване с метала.

2 Подобрете връзката си с ближния си, след като го използвате, защото вие и вашият съсед няма да ви притесняват от шума.

теория

1 Характеристиките на гумата обикновено се изразяват в коефициент на загуба, колкото по-голям е коефициентът на загуба, а гуменото амортизиране и топлината генерират по-значително, ефект на потискане, толкова по-очевидно.

2 Материалите, използвани в звукоизолацията, се класифицират в 5 вида, а именно NR, SBR, BR като обикновен каучуков материал.

3 Отлична студоустойчивост, електрическа изолация и производителност при работа, поради което NR се използва широко като абсорбиране на удари,

Обръщам внимание на

1 дръжте почвата чиста и чиста и трябва да съответствате на размера, необходим за рязане, преди да инсталирате продукта.

2 След поставянето на продукта трябва незабавно да поставите цимента и керамичната плочка в магазина.

Hot Tags: звукоизолиращи тампон Китай, производители, доставчици, фабрика, търговия на едро, персонализирани, най-добри цени, Великобритания
Свързани продукти
Оставете съобщение
Вашата поверителност е важна за нас - ние никога не продаваме или споделяме вашата информация.