Имейл: vinco@goodsoundproof.com
Телефон: +86-13798390364

Звукоизолационни акустични панели

Шенжен Vinco Звукоизолационни Материали Ко ООД е една от най-добрите звукоизолационни акустични панели производители и доставчици в Китай, добре дошли на едро нашите персонализирани звукоизолиращи акустични панели, направени във Великобритания, а също и добре дошли да проверите цената с нас. Въвеждане на продукта Без използване на лепило ...

Изпрати запитване

Шенжен Vinco Звукоизолационни Материали Ко ООД е една от най-добрите звукоизолационни акустични панели производители и доставчици в Китай, добре дошли на едро нашите персонализирани звукоизолиращи акустични панели, направени във Великобритания, а също и добре дошли да проверите цената с нас.

Представяне на продукт

Без използването на лепило технология, тя се формира от химически влакна като полиестер, акрилни влакна композитни, положителни, получени с водоустойчив покритие луд.

име:

Акустична удароустойчива подложка

Материал:

PE (полиетилен

Размер:

1000 мм * 40000 мм * 11 мм или могат да бъдат персонализирани

Оформете:

Лист или ролка

Огнеупорни:

В2 клас

цвят

  • Сив или може да бъде персонализиран

пакет

чанта против

опазване на околната среда

Е1 клас

плътност

20-25 kg / m3 или могат да бъдат персонализирани

функция

1 Може да си сътрудничи с използването на шумоизолиращи врати, звукоизолация, звукоизолация покритие.

2 Той може да шумно, да намали ударите, водоустойчивостта, устойчива на плесен. Това е един вид зелена защита на околната среда.

теория

1 Промяна на честотата на звука чрез резонансния ефект на нано-балонната кухина, намаляване на времето за размисъл и постигане на целта за звукова изолация.

2 Вътрешната структура е пяна с висока плътност, освен това нейната перфорация, блендата са произведени със специален дизайн, който може да постигне звукоизолация, абсорбиращ шока, анти вода.

Обръщам внимание на

1 Внимавайте да не създавате балонче по време на инсталацията.

2 Уверете се, че земята е гладка

3 Изграждане на бетон покритие: трябва да обърне внимание на връзката на шумоизолиращ под, избягване на сълзотворни шевове.

Hot Tags: звукоизолация акустични панели Китай, производители, доставчици, фабрика, търговия на едро, персонализирани, най-добрите, цена, Великобритания
Свързани продукти
Оставете съобщение
Вашата поверителност е важна за нас - ние никога не продаваме или споделяме вашата информация.