Имейл: vinco@goodsoundproof.com
Телефон: +86-13798390364
Начало > ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ-3

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ-3

3. пространство звукопоглъщащи тялото принцип на работа е въведено

Пространство звукопоглъщащи тялото в сравнение с вътрешен повърхност абсорбиращ материал, в същата област се проекция, пространство звукопоглъщащи тяло е по-ефективно усвояване площ.

В допълнение, тъй като звуковите вълни на звуковото поглъщане на множество отражения между горната повърхност и горната част на сградата, която абсорбира много пъти, увеличи количеството на поглъщане, повишаване на ефективността на усвояване, често в средно и високочестотни звукопоглъщане ефективност е най-значимите.

Пространство звукопоглъщащи тялото на често използвани различни честоти на звукопоглъщане изпълнение на един поглъщане тялото ефективно усвояване количество. Пространство звукопоглъщащи тялото акустичен шум намаление пространство зависи главно от ефекта на звукопоглъщане тялото, висящи разредка и броя на материал и структура, свързана сградата звуково поле условия. Като оригиналния интериор повърхност абсорбция количество много малко, отражения, реверберация време е много дълъг, шума намаляване ефекта на висящи пространство след звуковото поглъщане на тялото често е 5-8 децибела, удари 10-12db като оригиналния интериор повърхност абсорбция сумата е по-голям, реверберация процесът не е очевидна, звукопоглъщащи тяло не са висящи пространство.