Имейл: vinco@goodsoundproof.com
Телефон: +86-13798390364

Стъклофибърна мат

Шенжен Vinco Звукоизолационни Материали Ко ООД е една от най-добрите производители на стъклени влакна мат и доставчици в Китай, добре дошли на едро нашата персонализирана стъкло влакна мат, направени в Обединеното кралство, а също добре дошли да проверите цената с нас. Центробежни стъклени вата одеало Продукт Въведение: Центробежни ...

Изпрати запитване

Шенжен Vinco Звукоизолационни Материали Ко ООД е една от най-добрите производители на стъклени влакна мат и доставчици в Китай, добре дошли на едро нашата персонализирана стъкло влакна мат, направени в Обединеното кралство, а също добре дошли да проверите цената с нас.

Центробежно одеало от стъклена вата

Представяне на продукт:

Центрофугиращата стъклена вата е изработена от стъклена вата от разтопено състояние, чрез процес на центробежно инжектиране по закон и фиброзно пръскане, термореактивна смола, а след това чрез термично втвърдяваща обработка, да бъдат серийните продукти с многократна употреба.

Той е огнеупорен, не е токсичен, устойчив на корозия, лека тежест, нисък коефициент на топлопроводимост, добра химична стабилност и ниска степен на абсорбция на влага, добра хидрофобност и много други предимства. Той е универсално познат като превъзходен материал за топлина консервация, топлоизолация, звукопоглъщане и е широко използвана.

Бордът, филцът, направен от тръбния продукт от центробежна стъклена вата, широко се използва в строителството, химическата промишленост, електрониката, електроенергията, металургията, енергетиката, транспорта и други полета за топлоизолация и топлоизолация, звукопоглъщане, ефектът е значителен.

Прилагане на случаите:

Топлоизолация на стоманена конструкция

Изолация на тръби и звукоизолация

Тръбна топлоизолация

4. изолация на строителната стена

5.индустриална шумоизолация

6. Изолация на влаковите вагони

Спецификация на одеалото от центробежна стъклена вата:

продукт

дължина (mm)

ширина (mm)

Дебелина (mm)

Плътност (kg | m3)

Плочи от стъклена вата

1200-2200

600-1200

20-100

24-96

Одеяло от стъклена вата

11000,20000

1200

25-150

12,16,20,24,32,40,48

Тръба от стъклена вата

1000

15-400

20-100

45-90

Hot Tags: стъкло влакна мат Китай, производители, доставчици, фабрика, на едро, персонализирани, най-добрите, цена, Великобритания, стъклени влакна нарязани нарязани нишка, стъкло мат стъкло
Свързани продукти
Оставете съобщение
Вашата поверителност е важна за нас - ние никога не продаваме или споделяме вашата информация.