Имейл: vinco@goodsoundproof.com
Телефон: +86-13798390364

Устройство за звукова изолация

Шенжен Vinco Звукоизолационни Материали Ко ООД е една от най-добрите звукоизолационни плоскости производители и доставчици в Китай, добре дошли на едро нашата персонализирана шумоизолация съвет, направени в Обединеното кралство, както и добре дошли да проверите цената с нас. звукова изолация каучук панел Въведение ...

Изпрати запитване

шумоизолираща плоча

Това е амортизираща плоча с противопожарна защита, защита на околната среда, шумоизолация, намаляване на вибрациите, добра звукоизолация, 100% не съдържат вредни вещества, няма радиоактивен продукт клас А. Без да причинява вторично замърсяване на околната среда, за да отговаря на стандартните стандарти GB6566-2001 за енергоспестяване и икономия на земя. Освен това обработката на стените е удобна и може да бъде рециклирана, звукоизолация, топлоизолация и топлоизолация, което има уникално предимство.


Параметри

име:

шумоизолираща плоча

Материал:


Гипсокартон и амортизиращо гумено съединение

Размер:


2440 мм * 1220 мм * 16 мм / 25 мм или по поръчка

Оформете:

лист

Огнеупорни:

Степен

цвят

Черно или персонализирано

пакет

Кутии

опазване на околната среда

Е1 клас

плътност

8-30 кг / м3 или персонализирани


функция

1 водоустойчив, прахоустойчив

Неговият ъгъл е настроен на 450 градуса, този вид продукт се отличава с водоустойчивост, прах, дори и мокър в дъжд в праха или околната среда, неговото поглъщане няма да повлияе, структурата е поставена в мерките за оттичане на мръсотия, водни компоненти.

2 Устойчивост на атмосферни влияния:

Продуктът няма да понижи качеството на работата или аномалиите, причинени от промените в температурата на дъждовната вода.

3 Удобен:

шумоизолация и други продукти, монтирани успоредно, лесна поддръжка, лесна актуализация.


Подробности за опаковката : Опаковайте стоките в полигони или картонени опаковки

Време за доставка : Доставя се в рамките на 7-15 дни след плащанетоHot Tags: шумоизолация съвет Китай, производители, доставчици, фабрика, на едро, персонализирани, най-добрите, цена, Великобритания, шумоизолиращи строителни материали
Свързани продукти
Оставете съобщение
Вашата поверителност е важна за нас - ние никога не продаваме или споделяме вашата информация.